ESRAEROLFORUM-ESRAEROLFUNCLUB-ESRAFORUM-ESRACEROLUNFORUMU
pazar, 2010-03-14, 5:06 Am
ana sayfa | üye olunuz | giriş hoşgeldiniz misafir | RSS
[ yeni mesajlarınız · üyeler · Forum kuralları · arama · RSS(haber) ]
Page 1 of 11
ESRAEROLFORUM-ESRAEROLFUNCLUB-ESRAFORUM-ESRACEROLUNFORUMU » ESRA EROL HAKKINDA » Esra Erol Özel » cok önemli lütfen
cok önemli lütfen
pinarDate: pazartesi, 2009-11-23, 8:23 PM | Mesajlar # 1
özel üye
Grubu: Users
Mesajları: 1
toplam puanı: 0
durumu: çevrimdışı
ben 54 yaşında iki cocuğu olan bir bayanım ve bursadan bugün sizi aradım canlı yayına bağlanmak için 19 kasım perşembe günkü programınızda bana benzeyen biri cıkmış ve hayat hikayesini anlatmış ama bu kişi ben deyilim
ve bu kişinin eşi amerikada işmimiş benim eşimde amerikada eşim bunu seyretmiş ve beni zanetmiş ve eşim bana olmayacak hakeretler etti ben olmadığıma inandıramadım ve yemin ettim ben olmadığımı kanıtlamak için eşimle cok porblemlerim var ve yaşadığı bayan sanal alemde bize cok şeyler yaptı
ben kanala telefonumu bıraktım sizede bırakıyorum 02245739332 lütfen yarın akşam 5 sonra bağlanın ben olmadığımı eşimin ikna olması lazım gerekirse size resmimide gönderirim ikna olmanız için ben olmadığıma dair
lürfen size yalvarırım beni canlı yayına bağlayın
ama önce sizinle konuşmam lazım nasıl ulasırım onuda bilmiyorum eyer anneni seviyorsan beni baylayın ve amerikadanda eşim duysun benim olmadığımı onaylayın
bir anne oılarak istiyorum bunu sizden

gercek ismim ayten kirecci ama adımı gizli tutmak istiyorum ben amerikaya haber gönderdim canlı yayına bağlanıcam diye
sahte isim pinar yesil deyin
iki evladımın hatırı için
cünkü eşimin yaşadığı bayan
benim hayatımı bitirdi bunu aydınlığa kavuşturmam lazım saygılar

ESRAEROLFORUM-ESRAEROLFUNCLUB-ESRAFORUM-ESRACEROLUNFORUMU » ESRA EROL HAKKINDA » Esra Erol Özel » cok önemli lütfen
Page 1 of 11
Search:

esraerol.tk ©2010-2009
Create a free website with uCoz